Оскільки ця невідомо для чого створена гілка мертва, пропоную поговорити в ній про косплей (Тим більше, шо сабж стає все популярнішим в цій країні (і в нашому клубі зокрема).
Помалєньку будем її наповнювати, благо, робити це є чим ^^
Оскільки ця невідомо для чого створена гілка мертва, пропоную поговорити в ній про косплей (Тим більше, шо сабж стає все популярнішим в цій країні (і в нашому клубі зокрема).
Помалєньку будем її наповнювати, благо, робити це є чим ^^
ПАДПІСАЛСЯ НА КАНАЛ -- ТВОЙ МУЖИК УНИЛИМ СТАЛ
хороша ідея)))
розділ перетворюється у володіння Влестєліна Тара)))
Whatever they say, never change your way!
мены не потрібні ці "володіння".
Мені тільки потрібне місце, де ми могли б спокійно поговорити про цікаві для нас речі
Востаннє редагував Tar67: 20.07.2010 о 22:30.
ти перестав розуміти жарти? Т_Т
поспамлю))) http://modamart.com.ua/category_5.html - купа всякої всячини))) Це якщо ми дійсно зберемся косплеїти хентай...
*Тар, я знову жартую*
Whatever they say, never change your way!
ну я ж в цьому місці сурьйозний модератор (хоч і тимчасовий), діловий канал, хулє![]()
Мейдо!!! Мейдо!!! Мейдо!!! *слюня потекла* :3
ну-ну, цікаво наскільки довго платформа буде життєздатною
It's all in our mind
Юля, якшо ти про відвідуваність гілки, то я в курсі, шо вона не буде високою (Так само, як не є великою кількість людей, які цікавляться косплеєм).
Але це не є приводом від неї відмовлятися -- якшо буде хоча би одна людина, якій це буде цікаво чи потрібно, то в ній є смисл.
Зрештою, те, шо ти сказала постом вище, мені десь півтора року тому казали і про форум.
А тепер зайди на головну і подивись, скільки тем нині підняли вверх.. )
Гілка буде довго. Надіюсь, що буде і після реорганізації форуму.
І нашо я тут пишу, га?