+ Відповідь на тему
Сторінка 1 з 19 1 2 3 11 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 189, показано з 1 по 10.

Тема: Хто і ЩО зараз дивиться (чи намагається)? м? /\_/\

fundincimbDib
    Гість

Типово

ню-ню.... -- сказала ЛюсСІ (г-грозно!&#33 - Хе-хе....

дивновато трохи, що на якомусь 600-ому пості тільки додумався я створити таку тему... Сама тема говорить за себе, такщо велком! :lol:

а щодо мене, то досить недавно я подивився таке:
    1. Black Heaven (ну... мені сам зміст не подобається, але ті моменти, коли всі на Землі - рулять!! :lol
    2. KURAU Phantom Memory - тут без коментів... це треба дивитися, бо нізчим не рівняється....
    3. Maburaho - романтікс+магія завжди рулить... особливо коли все зроблено кра-си-ВО!
    та ще один мувік (не пам"ятаю, як називається) про війну в Кореї (казися...?) Трохи страшноватий.... точніше моторошний :unsure:

і от зупинився на Futakoi Alternative (7 серія).... чо-то важко мені його дивитися.... перша серія просто РОЗРИВНА, а далі такий спа-а-ад йде.... ІМХО. h34r:

griboviviz
    Гість

Типово

Ууу... Все молчат... Разве никто ничего не смотрит последнее время?...
    Хотя я тож давненько не смотрела <_<
    Самое последнее "Воспоминания о будущем". Лично мне понравилось&#33; Правда своеобразненько так, но по сути&#33;
    Еще что?... Оооо.... Да я ж вообще уже полгода ниче не смотрю&#33;... Ка-ра-ул&#33;
    *убежала искать хоть какие-то диски...или касеты...что первое попадется *

zwerev_spb
    Гість

Типово

я вон зауончил смотреть всё что у меня было..........сижу на просушке, однако....*собираюсь почистить хард и заглянуть к кому-то с ревизией*

Asepdatecedo
    Гість

Типово

ХА &#33; А я повтыкал Гоуст ин Шел .. ничё так вроде , интересно =)

griboviviz
    Гість

Типово

*стукнула себя диском по голове* Уууууууууу&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; Вот никак не могу собраться и посмотреть таки "Обитель ангелов"... Оно хоть интересное?.. Если можно, высказывайтесь&#33; И, если не секрет, какое ваше любимое? Что стоит посмотреть, а на что и глядеть не надо?

zwerev_spb
    Гість

Типово

ммм........не подскажешь какое у него яп. название?
    мне только в голову приходит "Haibane Renmei" но вроде оно переводится как "Альянс Серокрылых".......

ilona_k_msk
    Гість

Типово

Разрешите сделать предположение... поелику русский вариант перевода боле подходит под следующее название. Сие - "Angel Sanctuary".... Лучше читать мангу.... ОВАшка абсолютно ничего толкового не говорит, поелику проект был закрыт, неуспев родиться...

fundincimbDib
    Гість

Типово

И, если не секрет, какое ваше любимое?
    Ну.... думаю, що це скоріше всього якийсь романтікс з елементами комедії&#33;
    Якщо більше до романтіксу, то дивися Кімігу, Канон (це вже класика).... а якщо ближче до комедії...навіть не знаю, що тобі порекомендувати.... (не пригадаю навіть) Але якщо полюбляєш і файтінги, то Тенджоу Тендж просто суперовий вибір&#33;&#33;
    Ну, а якщо вже це бачила, то треба брати ініціативу у свої руки та за аніме дусити таких людей як: Гун, Джокер, Оптімус, Зол.......
    :lol:

griboviviz
    Гість

Типово

samurai_deeper_kyo, браво&#33;&#33;&#33;
    Joker, "Haibane Renmei" - а это чего такое????
    Ryu, спасибо за названия&#33; Буду-с искать-с&#33;

И это все?.. Уважаемые&#33;&#33;&#33;

fundincimbDib
    Гість

Типово

Zik&#39;i, ти перше це подивися...... :lol: а якщо це за маленький вже для тебе левел, то йди прямо до Оптімуса і перекачуй ці ТЕРАБАЙТИ АНІМЕ&#33;&#33;&#33; :lol: Бажаю успіху у перегляді&#33;

+ Відповідь на тему
Сторінка 1 з 19 1 2 3 11 ... ОстанняОстання

Ваші права у розділі

• Ви не можете створювати теми
  • Ви не можете писати дописи
  • Ви не можете долучати файли
  • Ви не можете редагувати дописи