Зачинена тема
Сторінка 1 з 2 1 2 ОстанняОстання
Всього знайдено 17, показано з 1 по 10.

Тема: Чи є сенс?

fundincimbDib
    Гість

Типово

Кімната... Ти сидиш собі, слухаєш музику дивишся аніме... одним словом розважаєшся! Тебе нічого не хвилює, ти зайнятий чимось важливим чи не дуже. Час минає дуже скоро... щойно настав ранок, а тут і вечір... Сонце гуляє по небо беззупинно...
    Дім... Тривожать час-від-часу сусіди, забігаючи. То їм цукор, то їм сіль!! То Властік - флоппік позич (без образ). Скоро прийдуть зі словами: "А ти того... проц не позичиш... протестувати хочу" :lol: Життя йде, сонце гріє, вітер дує... все повільно і беззупинно рухається....
    Місто... Ранком прокидаєшся і ноги ВЖЕ біжать... ще очі не відкрились, а рот вже їсть, бо ж пізніше живіт третю світову влаштовує... Знайомі, вороги, друзі, не "дуже" друзі.... прості та не "дуже" люди (в понаному і хорошому сенсі). Всі рухаються. Місто - розруха! Тут інші правила... рано - робота, вечором - гульки. І рано, і вечером - гроші. Тільки зранку заробляють одні, а вечором - інші. :lol: Сонце обпікає з різних сторін (то на обід, то з обіду йдеш). Обід! Всі йдуть забивати свої животики корисними і не "дуже" харчами... Ну і так далі, все йде беззупинно....

а от тільки... раз очі піднімеш і... скільки зірок, скільки ж!! В серці стає неспокійно і чуєш.... ти один. Кожен з нас знає, що ми знаходився в русі... але це не через те, що "я от встав, пішов на обід"! Вау! РУх!! Чи є сенс у житті, якщо поглянути на себе з ІНШОГО боку?! Чи є..?
    Сонце рухається? - Та ми вшидше навколо неї пролетимо! Уявіть, якими ми цяточками, якими крупинками, ПИЛИНКАМИ здаємося у цьому світі!! Ну і пролетіли ми 384 тис. км!! ПОбачили, які ми круті... нам здається, що ми керуємо чи можемо керувати чимось, хоча насправді великими навіть галактики не можуть бути...
    :unsure:

zhamnov_misk
    Гість

Типово

В последнее время я тоже над этим задумаюваюсь!!! Ты просто читаешь мои мысли!!!
    Я вот недавно домой после работы плелась и оглянулась вокруг.....и просто ОФФИГЕЛА!!! Природа казалось заснула... тихо и мирно и никто ее нетривожит... на душе стало спокойно как буд-то меня... меня вырвало из реальности!!! Я раскрыла пошире свои глаза... И как всегда увидела мир и возненавидела его... за то чтоб выжить нужно двигатся быстрее скорости света, за то что на самых дорогих и любимых людей никогда нехватает времени... хотя они всегда рядом с тобой... не в другой галактике!!! За мечты, подареные и разтоптанные.... за беспомощность, когда ужассно хочешь помочь!!!! Но нехватает сил даже спасти себя...и все летит куда-то... протерты дыры в вымученых законах этого мира....который я ненавижу!!! :angry:
    Единственное что у меня есть-это воскресенье, в этот день я могу быть собой... быть с любимыми...получить глоток свежего воздуха и наконец посвятить себя исскуству, единственное чему я так стремлюсь и всем сердцем желаю посвятить всю свою жизнь!!! h34r:

ilona_k_msk
    Гість

Типово

К чему тот мир? Ради чего стоит обращать на него внимание? Для чего тратить нервы, принимая сотни фотонов на сетчатку глаза? Что бы узреть в который раз все серости этой картины, на которой давно уж поблекло масло и краски все выгорели? Бросьте эту глупую затею. Стоит ли искать в этих каплях дождя, снежинках, в солнечных лучах красоту или смысл этого мира. Он был, есть и будет после вашей смерти таким же как и всегда, может еще хуже. Мы все стремимся за мимолетным наслаждением, счастьем? Для чего? Лучше греть в сердце одну единственную - мечту, которой ты сможешь отдать свою жизнь, а ибо боле ничего в сим мире у тебя нет. Вы думаете, что счастливы, думаете что любите, но на самом то деле не знаете вовсе что это за чувства и где они живут, как к ним прейти. Ведь никто из нас не знает. Счастье и любовь - это то что является лишь раз в жизни и если ты их не сможешь узреть за пеленой, что постоянно пред твоими глазами, так и останешься рабом этой системы, где все уж давно за тебя решено. Любовь и счастье живут в нашем сердце, которое каждый день умирают тысячами маленьких смертей. А мы так безответственно подставляем его под удар, питаясь иллюзиями. Не многие в конце смогут понять свою ошибку. а те что поняли, да раскаются. Те кто узрели, лишь с каменным сердцем, с сомнениями страшнее сотни мечей, с мечтами, что уж давно ушли за горизонт, где постоянно светит солнце. Те кто узрели - уйдут в свой обещанный рай...

fundincimbDib
    Гість

Типово

К чему тот мир? Ради чего стоит обращать на него внимание? Для чего тратить нервы, принимая сотни фотонов на сетчатку глаза? Что бы узреть в который раз все серости этой картины, на которой давно уж поблекло масло и краски все выгорели?
    Чому ж? Чому ж він сірий? Проблема кольору захована у настрої і тільки... тебе переповнюють почуття смутку, безперервного болю та жалю - навколо все одноманітне, час йде дуже повільно і ти страждаєш цим... Тут ти закохався! Ти робиш все для цієї людини! Перевернути світ, випити море, перетнути гори - дрібниці, адже тебе зігріває кохання, тобто САМЕ почуття, яке формує твій настрій.

А чи варто замислюватися
    в этих каплях дождя, снежинках, в солнечных лучах красоту или смысл этого мира.
    ??
    Моя відповідь - так. Ми не роботи, а люди! Кожна людина це особистість і кожна має СВОЮ свідомість. Деякі групи людей має свою думку, але кожен її розкриє інакше... в цьому і заключається особистість. І саме ТОМУ буде цікаво догадуватися САМОМУ, а не читати якусь філософію... І навіть якщо ти прочитаєш книжку (ту ж саму філософію) ти будеш мати свою думку, яка буде основлюватися на свому досвіді та на інформацію із зовн. світу. Це замкнутий круг: ти особистість, бо думаєш інакше, а потім (після надання інформації чи простого обдумування) ти висловлюєш свою думку, яка підтверджує ТЕ, що ти особистість! (це можна з багатьох сторін описати...)

Он (мир) был, есть и будет после вашей смерти таким же как и всегда, может еще хуже.
    До чого я і веду... ми - космічна пилюка (образно) :lol: і навіть тяжко сказати, НАСКІЛЬКИ наше життя жалюгідне і мізерне у порівнянні із життям цілої системи (Сонячної чи іншої), цілої галактики і всього світу...
    ---------------------------
    Далі samurai_deeper_kyo відкриває проблему всесвітнього щастя, яке не належить до цієї теми.
    ---------------------------

за то чтоб выжить нужно двигатся быстрее скорости света, за то что на самых дорогих и любимых людей никогда нехватает времени...
    Якби нам була дана ця сила.... думаю моя думка про людство була б кращою.... Тоді б ми хоч щось змогли досягти у цьому світі :huh: а може я помиляюся... (я якось про це не думав :lol

zhamnov_misk
    Гість

Типово

Каждый человек-отдельная галактика....каждый делает, воспринимает, думает посвоему... и для кого-то снежинка будет золотом, а для кого-то просто замерзшей каплей воды...
    мы разныеи в тоже время между нами есть много общего....

gribow_nsk
    Гість

Типово

Да, человек всего лишь пыль во вселенной. И если он будет так думать, то пылью и останется.
    А мир будет существовать вечно, с человеком или без него. Может ему будет даже комфортнее без человека.

Человек, пытаясь кем-то стать, достичь успеха, бредёт среди рутины бытия, спотыкается о мир, поднимается, идёт дальше. И вот, глядишь, он уже чего-то достиг, кем-то стал. Но вдруг он замечает, что он уже прожил свою жизнь, и перед ним финишная черта.

Жизнь будет серая и безсмысленная, до тех пор, пока человек не остановится, откроет глаза и сам не увидит красоту мира, попытается понять этот мир, полюбит его. И мир ответит ему взаимностью, пелена серости сойдёт с глаз, жизнь обретёт цвета, появится смысл.

gribow_nsk
    Гість

Типово

Те, у кого вырисовывается смысл, начинают подозревать. Подозревать, что время не уходит. Уходят лишь простые смертные. Времени не существует. Расстояний и границ нет. Они всегда рядом: вселенная - точка, нигде и везде, начало в конце.

geodezistik
    Гість

Типово

Наааарод штааа за траву вы курили ? дайтя два касякка =)

gribow_nsk
    Гість

Типово

За травой в другой раздел, пожалуйста :angry:

fundincimbDib
    Гість

Типово

Да, человек всего лишь пыль во вселенной. И если он будет так думать, то пылью и останется.
    Що і треба було доказати.... от тільки чи ми будемо про це думати, чи не будемо - факт залишається фактом. І це не залежить від самої думки людини... наприклад, якщо якийсь псіх думає, що він Наполеон, то що? :lol: :lol: Він Наполеон? Наполеон ІІ ?! :lol: :lol: Жорстокий приклад, але щось в цьому є...

Жизнь будет серая и безсмысленная, до тех пор, пока человек не остановится, откроет глаза и сам не увидит красоту мира, попытается понять этот мир, полюбит его. И мир ответит ему взаимностью, пелена серости сойдёт с глаз, жизнь обретёт цвета, появится смысл.
    я з тобою впринципі згоден, але я це не підтримую... кожна людина має свої ілюзії. Я зараз порушую поняття світогляду людини. Наприклад, хтось буде радуватись подарованою цукеркою, а хтось її з"їсть і забуде, що це подарунок. (той, хто радуватиметься цукеркою - він щиро цінить сам подарунок або просто солодкоїжка :lol:, а інший навпаки...) Для кожного щастя є своє... і тільки як людина його знайде, то буде щасливою... Якщо в мене, наприклад, є якась ОДНА ціль до повного щастя, то це НЕ означає, що коли її досягне ІНША людина - вона стане щасливою!!! От в цьому і проблема....

Зачинена тема
Сторінка 1 з 2 1 2 ОстанняОстання

Ваші права у розділі

• Ви не можете створювати теми
  • Ви не можете писати дописи
  • Ви не можете долучати файли
  • Ви не можете редагувати дописи