+ Відповідь на тему
Всього знайдено 8, показано з 1 по 8.

Тема: То что у нас внутри..

zhamnov_misk
    Гість

Типово

Я против человека утверждающего об несуществовании любви... об небрежности... слипоте...я против человека утверждающего об ничтожности людей... об их ненужности... я против пессимизма и конца света...Я Верю, Надеюсь, Люблю!!!
    Любовь для каждого своя... и каждый желает ее посвоему...но это неозначает что она фальшивка.....Она огромна и едина...единственное чувство способное перевернуть твою жизнь..Она всегда подленна, т.к. идет из самого сердца!!! И каждый сам решает хочет он ее или нет... Нужно уметь выживать после ударов жизни, уметь начинать все сначала...Зачем? Что б жить... В этом и отличие всех людей... они некамни... они Чувствуют!!! Мы никто без чувств... пустое место...
    Я люблю единсвенного человека ради которого покинула родимые края, семью... пришлось пройти сложнейший путь в моей жизни... изменить свои заветы... и я нежалею ни о чем... всем бедам на зло растет моя любовь...
    Я люблю людей... всех... и мне всеравно что они жестоки... я и дальше буду их любить.... и не в силах причинить им боль... я просто люблю....
    Счастье для всех разное, свое... кому-то хватит и конфетки... а кому-то нужен целый нежестокий мир... Оно у нас общее в одном- нам всем нужна семья, наши родители, братья, сестры, друзья.... мы нужны друг другу... всегда нужны...как небу нужны облака...

fundincimbDib
    Гість

Типово

Ніхто не каже, що кохання нема, головне знайти його! Про остальне: головне зрозуміти могутність СВОГО існування, головне сліпому побачити серцем і, насамперед, зачепитися за причину, через ЯКУ живемо!!

для мене:
    Нужно уметь выживать после ударов жизни, уметь начинать все сначала...
    Мовою писиміста (моєю мовою :lol: ): найди наступну причину... Люди, які вже все втратили і ЩЕ живуть, бояться смерті... Вони шукають причину щоб жити. Єдина річ, яка має право на увагу і шану, є надія. Якщо ти справді надієшся на ЩОСЬ (немає значення ЩО це) це оправдовує буття мильйонів людей... і мене, надіюсь (двояко). :unsure:
    Надія - захистник життя
    Любов - це ціль життя
    Віра - провідник життя....
    ІМХО

ilona_k_msk
    Гість

Типово

Но вот посты тереть - это уж совсем! Свободу слова уж поспели отменить... я понимаю, что мои посты в данном разделе далеки от оптимизма, но все же картина бескрайней радужности - это иллюзия... Без темноты картина всегда будет резать глаза. :angry:
    На последок, я позволю себе усомнится в том факте, что мои сообщения были восприняты правильно...

Asepdatecedo
    Гість

Типово

кста о том что у вас внутри , особенно у некоторых, говорить просто некультурно, лучше промолчать ... По сути единственный нормальный человек из вас Joker .......

zhamnov_misk
    Гість

Типово

Если у вас мистер Руп есть мнение о нас то пишите его в разделе Клуб, а не где попало!! Эта ветка для философствований!!!
    Несорите, ПЛИЗЗ!!!

fundincimbDib
    Гість

Типово

Сьогодні... дивлюся на годинник: 18:25 - "встигаю...".
    -----------------------------------------------------------
    Був тупий день.... спочатку школа, потім до окуліста мусів йти. Висновки не втішні... хоча могло бути гірше. От стою на зупинці і чекаю на маршрутку... це я на курси збираюся. Згодом бачу щось таки їде! Тільки так сліпе в очі водій, думаю: "хоча б дальні виключив, ідіот...". О! 89-ий.... для мене підходить, адже мені тільки до центру, а там пішаком і по-всьому. Даю йому цю пожовану гривню і сідаю. На цьому всі барви життя потухли...
    -----------------------------------------------------------
    Зупинка десь друга-третя... Сідає якась жіночка, мужик та пару хлопаків. Я думаю про своє... та й кожен в цей момент думав про СВОЄ. Хтось про дім, тепло, рідня... інші про дівчину/хлопця, решту про погоду чи ще щось таке... Сісти вже нікуди було і люди все заходили в машину і заходили... тісно не було, але чоловік з 4 стояло. Дивлюся на вікно, на людей, які ходять там, на машини та на момент відключилась моя пильність і я просто відключився від зовнішного світу... через деякий момент мене "розбудили" крики жінки:
    -- Сісти, сісти!!!... -- Старший чоловік (що сидів на одне крісло дальше від мого), якому вона це говорила, не розумів чого вона хоче як і я... Але, почувши тривогу в голосі жіночки, вступив їй місце. Думаю: "що ж таке сталося, що так сісти треба?!.." Але через мить я перед очима бачу, як вона розвертає якогось чоловіка і пхає його на це крісло. "Але щось не так...." Тіло падає в сторону на крісло, але не сідає, а просто стукнулось об стікло і так стоїть. Було трохи темно і я не зразу все побачив... І глянув на його очі............................................... ......... В серці щось разок стукнуло і мертва тиша заполонила маршрутку... Його очі закотилися далеко за повіки і посекундно дьоргалося, лице налилось чевоним кольором, а рота перекосило в один бік. Все більше і більше було чути його хрюкіт і брикання. Судорги окутали все його тіло. В цей самий час рука бідолаги впала на спинку крісла і я її бачив за лічені сантиметри від себе... Було видно, як поміж всіма судоргами він старався декількома пальцями, якими очевидно на цей момент і міг володіти, схопитися за щось. При цьому лице не міняло свого образу. Жах охопив всіх пасажирів... Примушуючи себе побороти власний страх (аби чимось допомогти) я невдовзі поімчаю як невпинно бубню під себе одне слово:
    -- Господи, Господи, Господи.... -- не міг я припинити це в такому стані....
    Чолов"яга не втримався і впав на підлогу, не попадаючи по кріслу... Видно він не міг нічим керувати своє тіло......
    -- Водій, стійте!! -- скрикнула вона! Від гальмів стоячі люди добре схопилися за перила, а його відкинуло від підлоги і покотився до виходу... Всі скрикули.... тишина. Лиця простих людей завмерли від шоку та жаху, який чим дужче розчавлював їхні серця. Не я один це відчував... Не знаю що я на наступний момент думав, але жаль дойшов до грудей і хотілося чимдуж крикнути!! Вона підскочила до будолаги і душероздираючим голосом промовила:
    -- Тарасе... чуєш мене, Тарасе...?
    -------------------------------------------------------------------------

все обійшлося добре. Він відповів, хоч не міг і шевельнутися...але в моїх спогадах залишиться назавжди його пальці, які, не зважаючи на судорги, "хапалися" за життя... і я зрозумів: життя беззупинно плине...і поки не збагнеш ціну виживання, ти завжди будеш дивитися на це іншими очима.

griboviviz
    Гість

Типово

*з полегшенням видихнула*
    Як добре, що він відповів! Надіюсь, що з ним все буде добре...

fundincimbDib
    Гість

Типово

ти, навіть, уявити не можеш, як видихнули з полегшенням люди після цього ужасу...... :unsure: я вже не говорю уявити їх стан, про ЩО вони думали і ЯК вони це запам"ятали... чи стало це уроком життя це для них, як для мене?

+ Відповідь на тему

Ваші права у розділі

• Ви не можете створювати теми
  • Ви не можете писати дописи
  • Ви не можете долучати файли
  • Ви не можете редагувати дописи