-
-
Читаю Pet Shop - мангу, шукаю яой (явний)... поки не найшла... шукаю (читаю) далі :lol: .
/*додано на наступний день*/
.... Знайшла!!!! класно)))) Манга набагато ліпша Аниме. Там більше, глибше і цікавіше розкрито стосунки Леона і Ді.
І історії не всі з поганим кінцем)))) :lol:
-
Triela Кажеш "глибше"..... розкрито стосунки......)))) Напевне я цю мангу читати не буду :lol:
Подивився "Air", і досі в захопленні. Це щось неймовірне, це не передати словами, це треба бачити. Стільки відчуттів, стільки емоцій, душа розгортається аж до сліз в очах. Я просто не можу передати що я пережив під час перегляду..... А фонові краєвиди так прикольно прорисовані, що в деяких моментах так і тягнеться рука натиснути на паузу і полюбуватися цією красою. Особливо захід сонця на березі моря, чи колоскове поле.... Просто супер!
Безмежно вдячний Шіорі і Гуну, за надання цього чудового аніме. Я такі аніме просто обожнюю)
-
Голік.. Хоча кілька днів як аніме не дивлюся. Заліз в свою відеотеку, переглянув кілька улюблених фільмів.
-
2IgorekmaG
Ну яой тебе ніхто не заставляє читати ))))) Хоча в Принципі Pet Shop можеш подивитися, там якраз вибрані такі частини де яою немає.
А Air, серйозно така класна річ? Ти про
Высь [ТВ] [2005]
Air TV
AIR
Жанр: драма, фэнтези, романтика, мистика
???
-
2Triela
Так! Саме цей)
А ще "Air Movie" та "Air Summer Special" - 2ч.
Тівішка, сама хороша в цьому плані, та вона дещо незрозуміла. Мувік, перезказ тівішки, дещо змінений та більш зрозуміліший, а спешли, допонюють тіві серіал)
Все це разом просто вибухова річ, я довго плякаль. А ости з опена і енда просто супер, там у співачки ангельський голос.
Якщо ти любиш романтику, то подивись усе, точно не пожалієш. Враження неймовірні)
P.S. Недавно взнав, що Air знімався по якійсь іграшці незнаю чи хентайній)
Хоча з хентая в ньому хіба неймовірно чудова графіка, більше нічого спільного, можливо сюжет взятий з іграшки, незнаю я її не іграв, но там ніяких пошлостів навіть у помислах героїв немає. Самі душероздираючі моменти, це втеча дочки від батька до матері на пляжі і фінішна лінія Місудзу. Я просто не витримав цієї атмосфери і заплакав разом з героями.
-
Візьму на замітку))))
Романтику я люблю, ще й якщо там Хеппі Енд - тоді то взагалі мрія (нажаль так рідко вона збувається в Анімешках
).
-
К обсуждению Petshop of Horrors.
Отношения в манге розкрыты именно глубже,при чем в в глубину постели, а именнов глубину психологии, так что много теряеете, отказываясь читать. К тому же в манге столько смешных моментов (см. мой аватар) и столько серьозных социальных и общественных проблем (особенно охраны окружающей среды). И конец не несчастивый, его просто нет, поскольку история продолжаеться. И я очень недеюсь, что дорогой детектив меня найдет
-
Ну і скільки та історія буде продовжуватися?
В мене скоро на "to be continion" алергія виробиться.
-
Ваші права у розділі
- Ви не можете створювати теми
- Ви не можете писати дописи
- Ви не можете долучати файли
- Ви не можете редагувати дописи
Правила форуму