+ Відповідь на тему
Всього знайдено 4, показано з 1 по 4.

Тема: Ever 17 Out of Infinity

RhiClep
    Гість

Типово

Посидел немножко, подумал и решил еще и здесь напостить про это замечательное творение. Заране прошу прощения, но мне уже надоело на каждом форуме писать описание игры. Если кому интересно, пройдите пожалуйста по ссылке и прочтите. А если кого заинтересует даная игра, могу закинуть на болванки. Также жду коментариев, предложений. Может кто играл, напишите ваши впечатления от игры.
    Всем удачи)
    http://www.squarefaction.ru/forum/ftopic2391-0.htm

Гуру Аватар для IgorekmaG
    Звідки Ви
    "Breg Epona"
    Дописи
    793

Типово

Так, відновлюю я свою стару тему, бо в мене є приємна новина для вас, але все по порядку...
    Тема колись була створена мною і перший пост в ній належить також мені, незнаю чому там світиться нік RhiClep.
    Тоді я на багатьох форумах почав писати про цю ігру, бо я її тоді пройшов і був просто в захваті. Але відписався на багатьох форумах, а тут тільки починав освоюватися і тому просто дав ссилку на один із форумів.

Та тепер, спеціально для вас, особисто напишу ексклюзивну рецензію, може хтось таки зацікавиться цим творінням.

Це японська аніме ігра, створена студіями "KID" і "Hirameki International Group". Вона одна з оригінальних в своєму роді ігр.
    Принцип ігри простий. Клікаєш собі мишкою, читаєш текст, дивишся картинки і слідкуєш за подіями, в деяких моментах вибираєш варіанти відповіді, які потім впливають на події і сюжет (особливого розуму непотрібно).
    Від вас потребується:
    - Бути анімешником та любити цей напрямок,
    - Любити багато читати,
    - Мати хорошу фантазію (тому що деякі фізики і теоретики на форумах, довго спорять про події в ігрі, про 3 і 4 вимірні простори і про третє око), так що ліпше в цю частину гри сильно не погружатися))))))

Тепер про сюжет.
    В недалекому майбутньому був збудований і відкритий розважальний комплекс під назвою LeMU. Він знаходився посередині океану, добратися туди можна було тільки на кораблі чи вертольоті. Поділяється він на чотири поверхи, перший був над водою, туди всі припливали і звідти спускалися вниз на остальні поверхи. Остальні поверхи були розташовані під водою, з кожним поверхом все глибше.
    Ось на цей розважальний комплекс, приїжає наш головний герой Такеші.
    Після деякого часу, по невідомим (спочатку невідомим) причинам, стається затоплення майже всього комплексу, лише маленька частина залишається придатною для життя. В цій пастці опиняється 6 людей, 4 дівчини і два хлопця.
    "Від скуки і нічого робити, вони починають один з одним тр****тися" ))))))))))))))
    Шутка, верхню стрічку що в лапках, прохання забути. Це не хентай, і ніяких пошлостів ви не дочикаєтесь. Це просто новела, озвучена і розказана в картинках. Так що, хто хоче знайти еротику чи хентай, можите дальше не читати.
    Сам комплекс, під високим тиском, неможе витримати більше 119 годин +/- 10 годин (це приблизно 6 днів, якщо дожити до 7-го дня, відкриється одне з ключових закінчень).
    Виходу на поверхню немає, звязок непрацює, вибратись неможливо....
    Але, головним завданням залишається вибратися всім і живими....

В ігрі 10 різних закінчень (поганих більше ніж хороших, наприклад: смерть всіх). Раджу відкрити всі закінчення, дуже цікаві і різні.
    Пограти дають за двох хлопців, які попадають в різні ситуації, і кожна ситуація проливає трошки світла на події.
    Щоб пройти гру, потрібно відкрити 4 ключових закінчення, за кожну з чотирьох дівчат. Дві на одного хлопця і дві на іншого. За ці 4 сюжетні вітки, в іграка назбирається стільки питань, що вже незнаєш куди діватися з ними і хто дасть на них відповідь.
    Тут тобі і містичні появи і зникнення людей, секретна лабораторія, невідомий вірус (після зараження, залишається тільки 2% шанс на виживання), паралельні виміри і третє око (з цього я багато чого не зрозумів, напевне тому що я не физик і теоретик, але основну суть поняв), та щей постійне відчуття, що це все підстроїно спеціально. Але ким? І головне, заради чого?
    Відповідь на всі ці питання можна отримати тільки після проходження пятої і останньої сюжетної вітки, яка відкриється після проходження чотирьох ключових. В цій вітці, вже не будуть задаватися питання, там вже тільки самі відповіді і пролиття світла на всі події. Та саме головне, це фінальне закінчення. Я був просто в шоці, в мене челюсть відвисла, коли я це все читав. Це просто щось неймовірне.
    По сьогодні дивуюся, як можна було написати такий сценарій. Він пояснює абсолютно кожну подію в ігрі, переплітається з попередніми подіями і навіть пояснюється з логічної точки зору ігри, чому там стільки закінчень.
    Сильніша любовна історія, яка тягнеться сюжетом через роки, романтика, шутки, пригоди, радість з героями в хороших закінченях і печаль в поганих. Неймовірне здивування від сюжету. Хороші картинки і рисовка. Музика, озвучення і ефекти. Все це достойне великої похвали.
    Раджу пограти всім, особливо анімешникам і людям, які люблять читати книжки (фантастику), адже тексту там багато. А ще людям, які хочуть віддихнути від екшеновських іграшок і просто окунутися в світ фантазії і захопливих подій. Не пожалкуєте.
    Також в ігрі присутня ціла купа бонусів, які відкриваються під час проходженя. Заставки на роб.стіл, музика, системні голоса, скрінсервери і просто арти по ігрі.

Тепер про головну новину. Буквально вчора, була дороблена і випущена нова версія фанатського перекладу на нормальну російську мову. Так що тепер у всіх є змога пограти в цю гру.
    Переклад можна скачати тут
    http://dsp2003.narod.ru/ever17.htm

І декілька картинок з ігри

На цьому все. Будуть питання, побажання, пропозиції або просто бажання поспілкуватися чи поділитися враженнями, на цю тему, пишіть.

Писака Аватар для nehaffian
    Дописи
    161

Типово

Враження просто неймовірні.
    Історія просто настільки заплутує, що вже не знаєш, що собі й думати. Питань дійсно назбирується ціла купа. Суперечності постійно ятрять око. Але несподівано сюжет робить фінт вухами й чотири різні історії з неймовірною легкістю об'єднуються в одну повністю цілісну, яка пояснює все те, що, здавалось би, пояснити неможливо...
    Гра має сподобатись багатьом - й любителям загадок, й романтикам...Тільки любителі повсякденності можуть проходити мимо, але, здається мені, й вони не залишаться байдужими після того, як пройдуть її.
    Ще дуже сильно мене потішили бонуси - я знайшов там те, що дуже давно шукав, а саме повідомлення на японській мові (й прекрасним голосом) про те, що прийшла СМС .
    Можу тільки подякувати IgorekmaG'у за те, що підсадив мене на цю гру ^_^ .

Гуру Аватар для IgorekmaG
    Звідки Ви
    "Breg Epona"
    Дописи
    793

Типово

о-хо-хо-хо)))) Сміюся таким голос, як Ю любить сміятися ))))
    Я казав що ігра афігенна, казав що сюжет запутаний просто до неможливості, навіть невіриться що все що там відбувається, реальне.....
    Але.... коли читаєш останню 5-ту вітку сюжету, то просто офігіваєш, як все просто пояснити. Звичайно, там необійшлось без фантастики, але якщо взяти до уваги всякі теорії вчених про побудову вселенної і простору, то все цілком логічно пояснюється....
    Я знав, що я не один такий, кому сподобається.... Навіть знаю форум, де тема розрослася 50 з лишнім сторінок теми, де народ пояснює всі ці теорії і довго спорить про матриці і тому подібне. Правда я не все розумію з того що там вони пишуть ^_^
    Спасибі за коментар, дуже радий що тобі сподобалося
    Значить недарма створював цю тему. Сподіваюсь ще хтось також спробує пограти
    Востаннє редагував IgorekmaG: 22.09.2008 о 11:53.

+ Відповідь на тему

Ваші права у розділі

• Ви не можете створювати теми
  • Ви не можете писати дописи
  • Ви не можете долучати файли
  • Ви не можете редагувати дописи