Пошук по форуму на цю тему не дає жодного результату...
Тут є шанувальники творчості Макото-сана, або ті, кому сподобалась хоч якась з небагатьох його робіт?
Пошук по форуму на цю тему не дає жодного результату...
Тут є шанувальники творчості Макото-сана, або ті, кому сподобалась хоч якась з небагатьох його робіт?
Востаннє редагував Nahasaki: 17.11.2008 о 09:42.
І нашо я тут пишу, га?
З творами Макото Шинкая познайомився одразу після студії Гіблі, звичайно одразу вразила графіка і багато-багато м’якого світла - прекрасні декорації для драми, вихопленої з чийогось життя. Власне для мене це і плюс і мінус - характери персонажів особливо не розкриваються, тільки ескіз лавсторі-ситуації. Коли коротко, як от Hoshi no koe чи перша і друга частини Byousoku 5 Centimeter, то супер, а от Kumo no muko yakusoku no basho трохи затягнуто, як на мене. Енівей, творчість Макото Шинкая для мене в першій п’ятірці
Я дуже ціную його роботи, правда 1 частина Byousoku 5 Centimeter мені не сподобалася і відпала охота дивитися 2 і 3 частини..., та може ще подивлюся....
Бачив майже всі його роботи, за винітком 2 і 3 частини Byousoku 5 Centimeter. На даний момент, самою найкращою його роботою, для мене є Kumo no muko yakusoku no basho. Мене дуже поперло це аніме, і мені здається що ця повнометражка в нього вийшла самою найкращою і хотів би ще чогось такого. Та остальні його роботи також сподобалися.
Я недавно почав порівнювати Макото Шинкая з ще одним прикольним режисером-сценаристом Ёсиура Ясухиро. Після перегляду його роботи Pale Cocoon, я просто був вражений глибиною думки, тут він навіть переплюнув самого Макото Шинкая. Я просто поражався, скільки емоцій і смислу, можна заложити в таку коротку річ. А яка обалденна графіка, а душевна музика.... я ць роботу дивився напевне раз 20, і завжди поражаюся як в перший раз. Раджу всім подивитися.
В нього ще є Aquatic Language, також хороша річ, правда це його перша робота, тому не настільки глибока. Ще є якась Kikumana, та я її ніде не можу знайти.
Ось ці дві людини, я дуже поважаю і ціную в аніме світі, тому що таких розумних речей, як вони знімають, я ще поки небачив...
Шоб відчути всі враження від першої частини потрібно обов'язково побачити третю.
Друга трішки відходить від основної сюжетної лінії, а третя хоч і найкоротша, але показує почуття героїв через багато років. Саме після перегляду третьої я кілька разів переглядав першу частину у момент зустрічі Акарі і Такакі і навіть трохи плакав...
Взагалі після перегляду "5 сантиметрів" я на цілі вихідні впав в депресію....
І нашо я тут пишу, га?
Nahasaki
Спасибі за розяснення, обовязково скачаю і подивлюся всі три частини)
Раджу качати в HD якості не менше 1080р, інакше не відчуєш враження від дивовижних промальовок, де кожен кадр в рамку прситься. І бажано в оригінальній озвучці, бо з перекладом не відчутно емоцій в голосі.
І нашо я тут пишу, га?
і дивитись на КМплеєрі, після того як вивчив усі його можливості по обробці відео, захтів заново передивитися усі анімехи![]()
Nahasaki
Я завжди дивлюся тільки в оригінальній озвучці і з сабами, інакше не ті відчуття)
Gorbit
Блін, є в мене ця прога, і навіть юзаю її, но вот тільки нія не розібрався, як включити шоб відображалися титри в оригінальному оформленні *ass.
Настройок по титрам дофіга, але цього включити неможна, прога сама збиває саби на звичайний текст, а там вже можна добавляти ефекти...
Це єдиний мінус, який є в цієї проги і інколи приходиться дивитися чимось іншим шоб побачити як оформлені саби авторами![]()
Офтоп мля.
Нарахунок сабів *.ass в KMPlayer (сам довго шукав):
![]()
Востаннє редагував Nahasaki: 01.04.2008 о 21:34.
І нашо я тут пишу, га?
Nahasaki
Вот блін, а я стілько шукав, хто міг подумати шо воно там заникано......
Спасибі велике, а то я вже хотів міняти плеєр. Тепер небуду![]()