+ Відповідь на тему
Всього знайдено 8, показано з 1 по 8.

Тема: .hack// G.U. (Game & Anime)

Гуру Аватар для IgorekmaG
    Звідки Ви
    "Breg Epona"
    Дописи
    793

Типово .hack// (Game & Anime)

Створив цю тему, бо хотів дізнатися, може серед нас є також фанати цієї серії...
    Ну для всіх інших, з метою зацікавити цією чудесною ігрою, аніме і взагалі всім цим світом, придуманим компанією "Кібер Конект 2"
    Якщо хтось іграв в цю ігру, пишіть сюди, буде цікаво з вами поговорити...
    Якщо комусь буде щось цікаво, буду радий порадити чи допомогти....
    А тепер 2 прикольних кліпа по ігрі...
    http://www.youtube.com/watch?v=GWNLO...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=QpocE...eature=related

І одна цікава сцека з ігри...
    http://www.youtube.com/watch?v=wXmf8...eature=related

Також в ігрі можна відкрити секретну "Промес Картку", яку можна подарити любому із своїх ігрових друзів і получити цікаву сценку. Нижче пропоную сценку Хасео і Алкейд, яку я дуже люблю. Як вона спочатку ненавиділа Хасео, вона б його вбила, якби могла. А як дізналася чого він добивається і раді чого він це все робить, влюбилася в нього повуха. В одному листі (ігровій е-мейл переписці), вона призналася, що їй подобаються хлопці сильніші за неї і що в Хасео є всі шанси завоювати її серце. Ось що получилося..... Обовязково додивитися докінця....
    http://www.youtube.com/watch?v=t8LWj...eature=related

А це сценка, коли подарити картку єдиному яойному персонажу гри, який всю ігру достає Хасео своїми яойними замашками
    http://www.youtube.com/watch?v=QWbcG...eature=related
    Востаннє редагував IgorekmaG: 03.09.2008 о 21:34.

Звідки Ви
    "Breg Epona"
    Дописи
    793

Типово

Ось поповнення в темі...
    Той самий яойненький персонаж....

А це картинка гаремнік. Всі дівчата люблять Хасео. Я його так само люблю

Звідки Ви
    "Breg Epona"
    Дописи
    793

Типово

Так, сьогодні добавлю трошки інфи для цікавості...
    Що ж саме представляє собою вселенна Хак? Давайте розберемося про, що йдеться у всіх аніме і іграх цієї серії.

Якщо перевести назву hack з англійскої, то можна зрозуміти велику половину всіх подій. Тобто, слово hack можна перевести як взлом, але не замка чи дверей, а взлом якоїсь програми, сайту, сервера, ігри і т.д.
    Значить ми натрапили на головний шлях. Поскільки Хак задумувався перш завсе як ігра, а тоді вже аніме, то відповідно можна сказати, що ламатися (чи взламуватися) буде ігра. Отже, тепер по суті...

Вся серія .hack// розказує нам про те, як люди іграють в дуже популярну в них онлайн ігру. Простими словами, ми спостерігаємо за тим, як хтось грає в онлайн ігру. Ця онлайн ігра, має досить символічну назву "The World", тобто в перекладі "Світ". Ігра ця дуже популярна в їх світі, вона є темою для обговорення в новинах, в газетах, в інтернеті... Тому в неї іграє дуже багато народу, дуже різної вікової категорії, різних вірувань і різних вподобань. Сама побудова і структура ігри досить цікава. Наприклад генерація локацій. Персонаж підходить до "Воріт Хаоса" (це так називається пристрій, щось на зразок телепорта), проговорює три любих слова і попадає на цілком унікальну локацію, на яку може попасти тільки той, хто скаже 3 таких самих слова. Думаю неважко догадатися, що слів існує просто дезліч, принаймні у версії "Фрагменту" (про нього, далі) можна було вводити любі слова, а вже у версії "Світу" (в лапках дальше буду мати на увазі назву ігри), зробили фіксовану кількість слів, хоча слів заклали багато. Якщо взяти припустиму три таких слова "Hidden" "Forbidden" "Holy Ground" ("Приховано" "Заборонено" "Священна Земля"), ми попадемо в одну локацію, якщо слова поміняти місцями будь-як, ми попадемо в іншу локацію, а якщо таких слів більше 100, уявили собі кількість можливих комбінацій? Тому і існують локації, на які навіть неступала нога ігрока, а є такі локації, на яких були тільки декілька людей, за весь час існування ігри. Тому по "Світу" почали ходити чутки, що десь в глубинках "Світу" існує артефакт, небачений раньше ніким. Він неймовірної сили і ним можна робити що завгодно в "Світі". Цей артефакт прозвали "Key of the Twilight" ("Ключ Сумерків").

Тепер трошки в сторону створення самої ігри "Світ" (не путати з ігрою Хак, я тут розказую про онлайновку, в яку іграють у вселенній Хака .
    Ігру придумав і зробив Херальд Хоурик, він працював над ігрою сам і сам був її тестером. Спочатку ігра називалася "Фрагмент", при створенні ігри Херальд Хоурик взяв за основу поему Емми Вілант "Епітафія Сумерків". Коли ігра була повністю готова, він продав її майже задарма відомій корпорації, яка займалася розробкою ігр і програмного забезпечення "Кібер конект" "Cyber Connect", або скорочено СС. Вони почали закритий бета-тест гри, в якому приймали участь самі працівники корпорації СС а також сторонні іграки. Бета тест признали успішним, але його не провели до кінця. Чому? Ніхто не пояснив. Але ходять чутки, що під час бета-тестування, померло декілька іграків, тому все бистро звернули, але ці факти не підтверджені. Ігру трошки покращили, для загального використання, змінили назву з "Фрагмент" на "Світ" і пустили на ринок. Програмісти, які займалися доробкою ігри, помітили деяку кількість невідомого коду, так званий "чорний ящик", який був заложений в ігру її творцем. Поскільки програмісти так і не розібралися для чого був призначений цей код і за що він відповідав, то вони просто загрузили його в ігру.

Ну що, цікаво?
    Наразі думаю хватить, пізніше продовжу.

Писака Аватар для nehaffian
    Дописи
    161

Типово

Скажу, що зацікавився цим світом уже доволі давно. У мене ще тоді не було навіть безліміту... Тепер зацікавився ще більше (= . Але, нажаль, я маю ще такий величезний список аніме, яке хочу подивитись, що просто не знаю, коли до нього дійду >_< ...
    Але обіцяю, що якось все ж дійду ^_^ .

Звідки Ви
    "Breg Epona"
    Дописи
    793

Типово

Та я нікого не зобовязую дивитися це аніме , я просто хочу зацікавити бажаючих його глянути...
    Але, тут є одне но....
    В світі Хака є багато аніме, але аніме це в основному додатки до ігр по Хаку, вони або починають історію ігри, або продовжують, або закінчують, або дають деякі пояснення. Тобто все саме головне і цікаве із світу Хак, відбувається саме в іграх а не в аніме. Аніме лише крутяться навколо ігр. Аніме мало значить без ігр і ігри небажано іграти без аніме, там все повязано і перевязано між собою.
    На даний момент є дві частини ігри Хак.
    Перша частина називаються просто .hack// і займає 4 ігрових диска. Кожен диск має другорядну назву типу "Інфекція" "Мутація" і т.д.
    Друга частина називається .hack// G.U., займає 3 ігрових диска кожен з яких також має другорядну назву.
    Обидві частини вийшли тільки на Playstation 2 (PS2). Так що тут без варіантів. В кого немає Соньки, той пограти незможе. Хіба вміє запустити емулятор на компі
    Всі частини і диски переведені на англійску і валяються на просторах інтернету.
    Роліки, які я давав вище, з другої частини, тобто .hack// G.U. Майже всі роліки з першого посту зроблені на ігровому двіжку, це не відрендерені роліки, в ігрі реально така графіка, це фурор для другої соньки, а які там ефекти... та про це якось другим разом.
    Пізніше напишу хронологічний порядок в якому портрібно ознайомлюватися із світом Хака...

Адміністратор Учасник WR Team Аватар для Shiori
    Звідки Ви
    на данный момент Львов
    Дописи
    1.037

Типово

IgorekmaG- Х_Х вааааааааа........ я даже подумать немогла что в Хаке есть Бишонен оО Он так прелесен *__________* ( весь в моем вкусе О_О)
    Неподскажешь где мона игру скачать?
    Анимешку я планировала посмотреть, но все никак нескладывалось Похоже теперь все таки возьмусь за Хак серьезнее :Р
    IgorekmaG- аригато за информацию!
    " Фуражка, плётка, вазелин..."
    (c) стих о Чёрном Властелине

Баба-Яга Против фестов!!!!!!!!
    верховна Львівська яойщицо

Звідки Ви
    "Breg Epona"
    Дописи
    793

Типово

Shiori, Я знав що тобі сподобається цей персонаж. Він мені також сподобався, правда скоріше я до нього привик, тому що часто брав його в паті, дуже помагає, тому що зброя в нього з "Шармом", і настільки сильна, що бере любого монстра, крім босів, тай скіли в нього прикольні, а розмова взагалі відпад)))
    Доречі, перший раз зустрічаю перевод набагато кращий за оригінал. Американська студія локалізатор, підібрала справді хороших акторів, голос Хасео в англійскому варіанті, набагато краще японського, і інші також не підвели...
    Як я вже говорив, це ще не кінець, я ще буду добавляти багато інфи і по можливості, артів, обоїв, відео і т.д.
    А на рахунок скачати, можеш пошукати на любих торентах, друга частина, тобто .hack// G.U. точно мають бути, вони не так давно вийшли, там 3 диска. Наприклад тут http://torrents.net.ua чи тут http://www.mininova.org. Шукати по слову hack або dot hack.
    А от першу частину, напевне буде знайти важче, якщо буде сильний напряг з пошуком, то я тобі запишу і принесу на зустріч, так що все буде гуд...

Звідки Ви
    "Breg Epona"
    Дописи
    793

Типово

Ну що ж, поки галерея неробоча, обійдемось без графіки...
    А я продовжу викладати інфу...
    Наперед прошу нелякатися кількістю тексту, тому що це буде свого роду закінченням одної частини...

І так. Програмісти не розібралися що собою представляє "чорний ящик" і вони просто загрузили його в ігру.
    А що ж він собою представляв? Спитаєте ви.
    Розробник ігри "Світ", заложив в чорний ящик програму, яка відповідає за створення унікального штучного інтелекту (або скорочено ШІ, чи ИИ, чи АІ, називайти як хочете), якого небуло ще досі нігде. Фактично живу людину, тільки без тіла і яка може жити тільки в віртуальному світі, фактично богиня віртуального світу, а коконом для неї була сама ігра "Світ". Програма, яка відповідала за створення такого інтелекту називалася "Моргана". В її алгоритмі було запрограмовано створення восьми підпрограм, які були названі "Фазами Моргани". Ці вісім підпрограм відповідали за збір і доставку різної інформації, поведінку властиву людям, їх відчуття і вчинки, і доносити це все головній програмі "Моргані". А вона в свою чергу, повинна була закладати цю всю інформацію в свою "новонароджену дочку", в новий штучний інтелект, який називався "Аура". Для прикладу, одна з підпрограм (або одна фаза Моргани), перша яка була створена, називалася Skeith також відома по кличці "The Terror of Death", відповідала за збір вражень і відчутів які відчувають люди в момент смерті. Її завданням було вбивати іграків в ігрі і збирати всі відчуття які вони переживають під час цього. Остальні фази були створені пізніше і получили назви: "Innis", "Magus", "Fidchell", "Gorre", "Macha", "Tarvos", "Corbenik". Кожна фаза відповідала за збір різних відчуттів з іграків.
    Чому я розказав саме про фазу "Skeith" і виділив її жирним? Тому що це сама головна фаза в у всій історії. Вона була сворена першою, вона примінила "Data Drain" (Висмоктування Даних) на дуже важливому персонажі в ігрі, під ніком "Sora", який після цього впадає в кому в реальному житті, а його свідомість залишається в ігрі. Такий непримітний, спочатку персонаж, в подальшому відіграє дуже важливу роль в світі Хака. Потім Сора стає...... Ладно, про це пізніше.
    Мушу ще сказати, що Моргана не була тупою програмою, вона володіла своїм інтелектом і вона зрозуміла що після народження "Аури", її фунція закінчиться і вона просто зникне з лиця віртуального світу. Але і без виконання своїх обовязків вона також не могла існувати. Тому вона вирішила просто підтримувати життя в "Аурі", але ні в якому разі не пробуджувати її. Тому в подальшому, героям прийдеться з цим розбиратися.
    Це початок, старт вісєї історії....
    Момент зародження Моргани і її першої фази "Skeith", можна подивитися в аніме .hack//SIGN.
    Хтось може сказати, що я тут багато наспойлив по цьому аніме...
    Неправда, я тільки вніс пояснення до аніме .hack//SIGN, самих подій в аніме, я тільки торкнувся, але розказав навіть за межі цього аніме. Та ви небійтеся читати, як будуть спойлери, я вас попереджу...

Тепер пройдусь по хронології. В якому порядку потрібно ознайомлюватися із цим світом...

1. Аніме .hack//SIGN
    (початок, завязка сюжету, створення Моргани і її першої фази, народження "Аури").

2. Ігра .hack//
    Вона складається з чотирьох дисків, які мають свої назви:
    1) .hack//INFECTION
    2) .hack//Mutation
    3) .hack//Outbreak
    4) .hack//Quarantine
    Сейви зі всіх дисків конвертуються в наступний диск. Розказують вони одну історію, про появлення нового іграка під ніком "Kite", який получає силу, що виходить далеко за межі дозволеного в ігрі. Спочатку його вважають хакером, потім ворогом, а потім сприймають як друга, поскільки тільки його сила може допомогти розібратися в проблемах, які загрожують не тільки ігрі "Світ", а й усій глобальній мережі на Землі... Також там появляються остальні 7 фаз Моргани і сама Моргана.

3. Аніме .hack//Liminality
    Розказує про події, які відбуваються в реальному житті іграків, не в ігрі "Світ", а саме в реальному житті.
    Це аніме вийшло одночасно з ігрою. Це ОВА-шка на 4 серії, яка продавалася бесплатно, а точніше вона була як бонус до попередньої ігри. По серії до кожного з чотирьох дисків.

4. Аніме .hack//Unison
    Це коротенька, односерійна овашка, яка ще вважається 28 епізодом серіала .hack//SIGN. Розказує як герої серіала зустрічаються після декількох років на ігровому фестивалі і просто розважаються

5. Аніме .hack//GIFT
    Ще одна коротенька овашка, де вже збираються разом і персонажі аніме і персонажі ігр. Це комедійно-пародійне аніме з досить незвичною рисовкою і стёбом над героями.

6. Аніме .hack//Legend of the Twilight Bracelet
    12 серійний серіал, який продовжує історію ігри. Не такий серьозний як сама ігра і виглядає дещо дитячим, але всеодно цікавий і вартий уваги, адже він закриває першу еру існування ігри "Світ".

Після подій цього серіалу, в світі Хака настав момент спокою, іграки просто іграли в ігру і насооджувалися цим, нічого особливого не відбувалося. Через декілька років, ігрові сервери раптово почали "падати" по всьому світі. І дійшло до такого, що в "Світ" вже стало неможливо іграти. Тому корпорації СС (яка розробляє ігру "Світ"), почала думати, як придумати нову версію ігри, вони здогадалися в чім причина падіння серверів з ігрою, але про це ніхто крім них незнав (можливо я колись про це розкажу детальніше). Коли вони почали розробляти нову версію ігри в головному офісі корпорації СС стався великий пожар, більша частина даних по ігрі згоріла і здавалося все було втрачено. Але пізніше один програміст почав розробку нової версії ігри "Світ" з нуля, і назвав її "The World :R2" (Світ: Друга редакція). Тоді почалася нова ера в світі Хака. Розпочинає її аніме....

7. Аніме .hack//Roots
    Розказується про нового іграка, який тільки прийшов у нову версію ігри "Світ" (правда якщо добре знати історію світу, то він не зовсім і новий персонаж в "Світі").
    [Off Top]
    Він сам незнає чого він почав іграти в "Світ", просто його щось туди тягнуло. Він залогінився під ніком "Хасео". З нього продовжується вся історія. Він багато чого пережив, і нелегкий шлях пройшов, але він став ідеалом для всіх іграків в "Світі". Він появився в новинах, обличчя його персонажа по сьогодні красується на рекламному екрані, як Імператора всіх трьох арен, знайшов багато друзів і змінив свої погляди на життя. Він став прикладом для наслідування всім, його признали навіть системні андміністратори корпорації СС. Та про це другим разом.
    [/Off Top]

В самому аніме розказується, як Хасео почав іграти, як його заволікло в новий цикл подій в "Світі" (які повязані із попередніми подіями) і як він вибирає хибний шлях до своєї цілі.

8. Ігра .hack//G.U.
    Вона вийшла на трьох дисках, послідовні назви яких:
    1) .hack//G.U. Vol.1//Rebirth
    2) .hack//G.U. Vol.2//Reminisce
    3) .hack//G.U. Vol.3//Redemption
    Так само як і в першій ігрі, всі сейви конвертуються в наступні диски, навіть конвертуються сейви з першої ігри, але вони тільки відкривають 2 бонусні листа, від героїв попередньої ігри, в одному з них БлекРоза признається в любові до Кайта.
    Ігра починається рівно з того місця, де закінчується аніме .hack//Roots, майже без всяких пояснень про події в аніме. Це одне ціле, тому обовязково спочатку подивитися аніме, а тоді можна братися за проходження ігри.
    Хасео допускається великої помилки і за це жорстоко розплачується. Але він в потрібний момент находить підтримку від сторонніх людей і починає розуміти, що самому йому би невдалось досягти своєї мети. Але разом із друзями йому це вдастся. Він міняється характером, виглядом і поведінкою. Правда потім получає великий сюрприз, від якого навіть незнає що йому дальше робити, але рішається на останній крок і приходить до закінчення, хоч і не зовсім щасливого...

9. Аніме .hack//G.U. Returner
    Односерійна овашка, призначена для тих, хто пройшов всі три диска ігри і був незадоволений закінченням ігри. Тобто в цьому аніме, ми побачимо повний хапіенд ігри. Можите його назвати альтернативним закінченням.

І останнє...
    10. Аніме .hack//G.U. Trilogy
    Це мувік, який вийшов зовсім недавно, був призваний розказати про події всіх 3-х дисків ігри .hack//G.U., але орієнтований тільки на фанатів, тому що події там розвивається дуже швидко (події ігри потягнуть на цілий 50 серійний серіал, якщо небільше) і глядач незнайомий з ігрою, зовсім нерозбереться в подіях. Події розвиваються до певного моменту по ігрі, потім різко міняються в зовсім іншу сторону, а потім так само різко, знову вертаються до подій ігри, але вже з деякими змінами і іншим закінченням. Чесно кажучи мені не дуже сподобалось, мабуть тому що я очікував більшого, хоча Хасео в формі Берсерка виглядає круто

Є ще аніме, яке мають змогу подивитися всі хто іграють в ігру .hack//G.U. Воно стає доступним для перегляду по мірі проходження ігри. Це аніме зроблено як телепередача під назвою "Онлайн Джек", яку веде завзятий кореспондент і авантюрист Сельватор Айхара. Він розслідує події звязані з ігрою, в реальному світі. Неймовірно цікава і якісна річ, я з нетерпінням чекав кожного випуску даної передачі.

Ще є онлайновка .hack//fr&#228;gment, також з можливістю ігри в офлайні. Я покищо до неї не добрався, тому сказати про неї нічого неможу. Хіба, що вона виглятає як перша ігра по Хаку.

Також є багато манги, яка доповнює аніме і ігри, а також розказує про нові пригоди в світі Хака... До манги я ще також не дійшов, правда планую найближчим часом...

На цьому все. Потім як буде настрій, продовжу розписувати детальніше, але дальше писати без спойлерів неможливо... Так що, ознайомлюйтесь помаленько, а я лише буду пояснювати незрозумілі моменти і історію загалом...

+ Відповідь на тему

Ваші права у розділі

• Ви не можете створювати теми
  • Ви не можете писати дописи
  • Ви не можете долучати файли
  • Ви не можете редагувати дописи