+ Відповідь на тему
Всього знайдено 10, показано з 1 по 10.

Тема: За що ми їх любимо ^_^

Мега гуру Учасник WR Team Аватар для Triela
    Звідки Ви
    Львів
    Дописи
    1.008

Типово За що ми їх любимо ^_^

Кожен з нас має своїх улюблених Аніме-героїв и їх кулькіст постійно збільшується по мірі перегляду чогось нового.

Але чи можете Ви сказати чому? за що ви полюбили того чи їншого героя/героїню. Які саме якості, риси чи може ще щось Вам найбільше в ній/ньому подобається.

В цій темі можна похвалити свого улюбленця і довести, що він/ вона круче всіх)

Почну з себе))))
    Сешомару..хм... ну по перше мені завжди в Аніме пообаються серйозні персонажі ( він серйозний, деколи аж занадто), він сильний і в принципі як би не відмахувався добри десь в глибині серця... а це постійне бажання показати, що йому все і всі пофік забавляє))))

Сейран, та ж історія. Але ще що мені дуже сподобалося, що він дуже турботливий, він дбав про брата і про Шурей. сильний розумний... ну т. д.

Таких персонажів багато, але саме ці два мене зачепили))))
    Востаннє редагував Triela: 10.09.2008 о 12:20.
    Ты как хочешь, а я поехала
    (целую, твоя крыша)

Адміністратор Учасник WR Team Аватар для Shiori
    Звідки Ви
    на данный момент Львов
    Дописи
    1.037

Типово

Любимых аниме героев очень много Поэтому напишу про тех кто прийдет сейчас мне в голову :Р

Коджи (Бронз/Зетсай)- мне нравится его внешность (именно после любви к этому персонажу у меня появлся фитиш на белокурых бишоненоф!), его голос, его характер. В нем есть обояние и немного безумия. Мне нравится то как он борется со всеми препятсвиями на своем пути. И как любовь к своему партнеру делает его еще более безумным!!! *_*

Шиори (Утена)- у меня с этим персонажем связано очень многое. Люблю за неординарность, веру в мечты, настойчивость. Мне нравится ее внешность. То ка кона своими руками создает свое будущее и как каждый человек ошибается.

Са Сакуджин (Саинкоку Моногатари)- для меня он яркая личность.(посравнению со всеми остальными негодяями этого аниме!) В нем сочетается не только красивая внешность, но и ум, обояние. Он делает то, что хочет и как этого хочет. В нем присутсвуют негативные черты (анити герой как некрути) и немного мистики. Я люблю в нем все!
    " Фуражка, плётка, вазелин..."
    (c) стих о Чёрном Властелине

Баба-Яга Против фестов!!!!!!!!
    верховна Львівська яойщицо

Користувач Аватар для Tiana Von Glatt
    Звідки Ви
    Berlin
    Дописи
    58

Типово

Хм... В последнее время пофанатела от Софии из "Front Innocent". Умилитильное созданьице. Черт его знает, почему на девчушек потянуло... Но я ее почти боготворю.)))

Из парней страшно люблю охотника Ди. Признаться - есть какое-то особенное тяготение к нему... То ли катастрофическое чувство потери реальности... то ли сексуальное влечение на подсознательном уровне...)))

И, пожалуй, самое страстное влечение - Фей-сама из "Видоискателя". Осознать, что он не реален уже не возможно.)))
    -Hitlergeist-

Гуру Аватар для IgorekmaG
    Звідки Ви
    "Breg Epona"
    Дописи
    793

Типово

Ну думаю вже для багатьох не секрет, хто мій улюблений персонаж. Він і герой аніме і герой ігри. Так правельно, він зображений на моєму аватарі, це Хасео.
    Чому? Тому що я реально прожив його життя коли проходив ігру. Він сильний, цілеспрямований, хоробрий. І в цей момент добрий, але тільки не на людях. Він все тримає в глибині душі. Він допомагає всім, він переживає за кожного, але ніколи не признається в цьому. Напевне боїться цих почуттів, а можливо не хоче ламати стереотипи, які склалися про нього. Він дуже харизматичний персонаж. Я здається ніколи небачив, щоб він посміхнувся від душі, але були моменти коли він ігоістично посміхався, наприклад коли дойшов до якоїсь цілі, чи получив силу, щоб зробити задумане. Хоча ні, посміхався, але тільки в альтернативному закінченні ігри, відзнятому як аніме.
    Короче, дуже його люблю.

А з дівчат..... Мені завжди подобався стереотип сильної дівчини. І завжди пригадуються слова, які сказав Рюске до Коюкі в аніме "Бек", "Ти не дивись що вона сильна, занєш, вона цілу ніч плакала. Скажу тобі таке Коюкі. Чим людина сильніша зовні, тим вона слабша в середині" (здається нічого не напутав). Ці його слова мені вїлися глибоко в серце, він попав прямо в точку.
    Ось коли я бачу в аніме дівчину, яка підходить під цей опис. Все... це вже буде мій улюблений персонаж. Для прикладу, із недавно продивленого аніме, можу привести Луізу із аніме "Підручний Луізи", вона точно підходить під цей типаж, вона вже третій сезон неможе Сайто нормально сказати, що вона його любить, тільки лежить і бормоче в подушку "Сайто Бака" а потім її сняться романтичні сни, де вони в двох цілуються і обнімаються. Правда вона дуже вересклива, це негативна риса її характеру
    Доречі, в третьому сезоні вже доходить до постільної сцени, сподіваюсь що це таки трапиться, адже Луіза вже другий раз обіцяє це Сайто
    Ось таки персонажів я люблю. З чоловіків, напевне же не поміняється ніхто крім Хасео. Хіба вийде ігра з новим таким персонажем з цієї самої серії, але судячи по новинам на офф. сайті, це буде нескоро...
    А з дівчат, улюблені міняються від аніме до аніме, від ігри до ігри, і їх вже назбиралась ціла купа ))))
    Ладно закінчую, а то Тріела опять скаже, що я дофіга написав)))))))
    Востаннє редагував IgorekmaG: 10.09.2008 о 19:44.

Знаток Аватар для Tayori Momoshi
    Звідки Ви
    Lviv
    Дописи
    385

Типово

В мене багато улюбленців, но я дуже люблю Какаші.
    Іменно він постає прикладом унікального ідеала шінобі у всіх моїх Ерпегешках на форумах.
    Какаші дуже загадкова людина, но напрочуд розсудлива, ввічлива, добра, і мудра. Хоча він весь час запізнюється на зустрічі з учнями, він все одно залишається одним й найулюбленіших героїв цього аніме. Мене весь цей час інтригувала його маска, що додавала йому загадковості. Також його смішні собаки, тай досконале використання технвк. А перш за все люблю його, за його характер. Він в нього такий класний. + гумору з ним також багато. Згадаємо треніровки команди 7, чи коли його команда хотіла зняти з нього маску, і пригоди з тими братами.

Ну що ж, мені також подобається Тсунаде. Вона одна з моїх ідеалів сильних жінок. Чимось вона нагадує мені мене саму, можливо характером інколи. х) Вигляд в неї просто шикарний, думаю спорити про її фігуру ніхто не буде, та й ніколи не забуду цей бій з Наруто. Як вона його щолбаном завалила. х) Оце класно. Думаю , що вже ні для кого не секрет, що я буду її косплеїти =) Так що стережіться щолбанів, а-то я вже на людях треніруюсь =)))

Бєлакурая бєстія Аватар для Tar67
    Звідки Ви
    Бандерштат
    Дописи
    1.992

Типово

Цитата Допис від Tayori Momoshi Переглянути допис
    В мене багато улюбленців, но я дуже люблю Какаші.
    Ггг "ви чиї ?" --"ми Какашкіни")))

Ну що ж, мені також подобається Тсунаде. Вона одна з моїх ідеалів сильних жінок. Чимось вона нагадує мені мене саму, можливо характером інколи.
    Гм... тільки характером ?

З.І. Тема хороша, афтару зачод ^__^
    ПАДПІСАЛСЯ НА КАНАЛ -- ТВОЙ МУЖИК УНИЛИМ СТАЛ

Мега гуру Учасник WR Team Аватар для Triela
    Звідки Ви
    Львів
    Дописи
    1.008

Типово

ги.. приколюєшся Tar67...
    Давай викладуй хто тобі подобається)))) ми теж по проколюємся.
    Востаннє редагував Triela: 11.09.2008 о 16:04.
    Ты как хочешь, а я поехала
    (целую, твоя крыша)

Писака Аватар для nehaffian
    Дописи
    161

Типово

Мне, почему-то, всегда очень очень нравятся тихие, скромные, незаметные (иногда даже асоциальные), но сильные и добрые девочки. Это, к примеру (первые кто в голову приходят), Сакаки-сан из "Азуманги", Юки из "Меланхолии Харухи", Огиуэ из "Геншикена"...
    Поэтому, первое (в своей категории место в моем персональном хит-параде занимает, Лэйн из "Serial Experiments". Если вы спросите, почему конкретно она, то я не отвечу, т.к. не знаю ответа ^_^.
    Но иногда бывают и исключения типа Mutsuki Uehara из "Manabi stight" (до сих пор не могу понять почему понравилась именно она), Kagami из "Lacky Star" или Nana из "Bokura ga ita".
    Но самое яркое из этих исключений - Sakura из "CCS" и "TRC".
    С парнями гораздо сложнее: мне, обычно, парни не нравятся, но вот искренняя доброта, бесстрашность, целеустремленность (и т.д. и т.п.) сделали некоего китайского мальчика, с довольно распространенной фамилией Ли и странным, для меня, именем Шаоран, моим кумиром еще в босоногом детстве, т.к. "CCS" был моим вторым аниме, которое я смотрел именно как аниме...
    Нужно отдельно отметить и Гаару, за то, что он смог победить всю ту жизненную адскую боль, которая преследовал его с детства, и за то, каким человеком он стал после всего этого.
    Еще к более-менее запомнившемся парням я могу отнести Неджи, (^_^) за реальную крутизну, и Ли, за беспредельную целеустремленность, Шикамару, за очень правильный взгляд на жизнь (=. Эти четыре парня из "Наруто".

Triela
    Очень классная тема. Хорошо, что ты ее придумала ^_^
    Востаннє редагував nehaffian: 11.09.2008 о 18:45.

Знаток Аватар для Tayori Momoshi
    Звідки Ви
    Lviv
    Дописи
    385

Типово

Какашині буде правильно =Р вот тобі язичок х-З
    А с тсунаде не тільки характером похожа. х) Ти ж мене вже бачив х)

Бєлакурая бєстія Аватар для Tar67
    Звідки Ви
    Бандерштат
    Дописи
    1.992

Типово

Какашині буде правильно =Р вот тобі язичок х-З)
    Так то я наших фансаберів доблесних цитую, язичок переадресовую їм) --->

А с тсунаде не тільки характером похожа. х) Ти ж мене вже бачив х)
    Ага. вже врубав, шо ти за мадмуазель
    (Хе-хе-хе, чую, косплейчик буде цікавим...)

З.і. до речі. А ти знаєш, чому він постійно запізнюється ? І шо пише в тьотьєньки Цунаде на спині ?
    Востаннє редагував Tar67: 12.09.2008 о 15:51.
    ПАДПІСАЛСЯ НА КАНАЛ -- ТВОЙ МУЖИК УНИЛИМ СТАЛ

+ Відповідь на тему

Ваші права у розділі

• Ви не можете створювати теми
  • Ви не можете писати дописи
  • Ви не можете долучати файли
  • Ви не можете редагувати дописи