Веселий фанарт по Наруті пропоную зливати сюди ^__^
![]()
Веселий фанарт по Наруті пропоную зливати сюди ^__^
![]()
ПАДПІСАЛСЯ НА КАНАЛ -- ТВОЙ МУЖИК УНИЛИМ СТАЛ
нарута это боян и не тру
Я дивився довший час Наруто, поки не почалися філери. Потім підхарило. Наруто непоганий серіал, але я фанат Бліча ^_^
2 Joker
1) Не баян, а класика
2) Хто не труъ, ти не труъ, йопта блджад
2 IgorekmaG
Бліча так бліча, г@вно вапрос ^__^
Востаннє редагував Tar67: 20.07.2009 о 13:58.
ПАДПІСАЛСЯ НА КАНАЛ -- ТВОЙ МУЖИК УНИЛИМ СТАЛ
Це все класно (правда я цю картинку вже бачив), тільки повидаляй із ссилок на фото
Типу "ttp://wra.com.ua/forum/photoplog/images/210/small/1_1200423939543.jpg" слово "small/" і все буде круто![]()
люблю наруто)))але інколи здається що кінця йому не буде,таке вряження що ще мої внуки докачуватимуть все нові і нові серії)а хоча мені ще не надоїло ні саме аніме ні манга)))
To buy the truth
And sell a lie
The last mistake before you die
So don't forget to breathe tonight
Tonight's the last so say good-bye
Наруто це перший серіал, який я подивилась в статусі анімешниці, напевно через це він і мені подобається. Хоч другий сезон аніме зараз відверто зливають. Зато манга просто ульотна, особливо останні глави![]()
Девушки, по сути своей, все ангелы... но когда им обламывают крылья — приходится летать на метле...
....Що значить зливають......?
Аніме йде по манзі ( ну не рахуючи додатково вліплених історій) а так тютілька в тютільку.
П.С. Почитала 433-тю главу манги.... Наруто жжот)))).... Подивилася ще раз перешу серію першого сезону.... різниця на лице, Наруто виріс у всіх відношеннях)
Ты как хочешь, а я поехала
(целую, твоя крыша)
Зливають однозначно, рисовка просто жахлива, особливо бiй з Хiданом i Какузу, коли вбили Асуму, там взагалi нiби задньою лiвою малювали. Плюс цi всi фiлери i затягннення...
Я теж прочитала 433 главу. Наруто однозначно рулить!!! Але Пейн якийсь невбиваємий, буде дуже шкода якщо Нарутик програє Т_Т
Девушки, по сути своей, все ангелы... но когда им обламывают крылья — приходится летать на метле...